Спорт

Команда футбольного клубу «Кютерміналз Ольвія» розгромила «Марку Малицького»

Огляд матчу (фото, відео)

Цей материал також доступний

16 січня 2022 року на футбольному полі СК «Зоря» в рамках зимової першості міста Миколаєва з футболу відбулася зустріч команд, які представляють відомі підприємства з однойменними назвами: «Марка Малицького» та «Кютерміналз Ольвія» (колишнє підприємство «Стивідорна компанія «Ольвія», розташоване в Корабельному районі, зараз є частиною відомої Міжнародної компанії з Катару – Групи QTerminals).

Арбітрами матчу працювали Олександр Філон, Ара Григорян, Віталій Піскер, спостерігачем арбітражу — Андрій Єрємєєв.

Протягом майже всього матчу володарем м’яча на полі була команда портовиків «Кютерміналз Ольвія», а «Марка Малицького» не раз пропускала на контратаках, тим самим значно поступившись стивідорам. Далі — більш детально:

На початку першого тайму гравці «Марки Малицького» намагались тримати гру під контролем, проводячи атаки на половині поля стивідорів. Однак чим більше проходило часу від початку матчу, тим яскравіше проявляли себе футболісти «Кютерміналз Ольвія». Проводячи контратаку, відкрив рахунок (на 4-ій хвилині) Антон Колихалов (№9), далі естафету забитих голів підхопив (на 8-ій хвилині) Павло Шуткевич (№6), і вже на 22-ій хвилині знову влучний удар зробив Антон Колихалов.

Далі «Марка Малицького» провела атаку з гострим моментом біля воріт «Кютерміналз Ольвії», однак голкіпер портовиків, намагаючись зупинити атакуючого, зробив порушення, що в підсумку призвело до вдалого штрафного з боку супротивника: на 35-ій хвилині «ольвійцям» забиває Віктор Щербаков.

Не дивлячись на намагання обох команд реалізувати ще більше гольових моментів, гравці все ж пішли на перерву з рахунком 3:1 на користь «Кютерміналз Ольвія».

У другому таймі «ольвійці» проявили себе на полі на всі сто процентів, не давши опонентам можливості розслабитись ні на хвилину та забивши їм ще 5 м’ячів. Так, продовжив феєрію голів на 42-ій хвилині матчу Владислав Стоковський, а після активних дій Андрія Суботи біля воріт «Марки Малицького», на 69-ій хвилині м’яч, зачепивши гравця-суперника, опинився у воротах (автогол — Віктор Щербаков). Ще три яскравих голи забив Антон Колихалов (на 59, 65, 72 хвилинах).

Тож, остаточний рахунок матчу — 8:1 на користь команди «Кютерміналз Ольвія».

протокол матча за 16.01.22

ФОТО-репортаж матчу дивіться ЗА ПОСИЛАННЯМ:

Ярослава Шевчук

Нагадаємо, ми писали:
ФК «Кютерміналз Ольвія» почав боротьбу в зимовій першості Миколаєва з перемоги над «Лісками»

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button