Общество

ФК «Кютерміналз Ольвія» почав боротьбу в зимовій першості Миколаєва з перемоги над «Лісками»

Огляд матчу (фото, відео)

Цей материал також доступний

Федерація футболу Миколаєва розпочала чемпіонат за зимову першість міста серед учасників першої та вищої ліги.

26 грудня на футбольному полі СК «Зоря» зустрілися команди «Ліски» та «Кютерміналз Ольвія» (раніше представляла державне підприємство «Стивідорна компанія «Ольвія», розташоване в Корабельному районі, а зараз є частиною відомої Міжнародної компанії з Катару – Групи QTerminals). Окрім змін у назві, команда портовиків має і новий зовнішній вигляд: гравці змінили колір форми з синьої та жовтої на білу.

Арбітрами матчу працювали С. Гайчев, В. Корольов, В. Чубарь, спостерігачем арбітражу був А. Єрємєєв.

Гра виявилася не з простих для обох команд, оскільки в цей день футбольне поле було слизьким від снігу і тим самим зменшувало шанси на чіткість передач та впливало на швидкість гри спортсменів.

У першому таймі команди звикали до поля та намагались атакувати один одного, однак більш активну позицію займала команда «Кютерміналз Ольвія»: стивідори з перших хвилин тримали лідуючу роль, роблячи більше наступів та створюючи небезпечні моменти біля воріт противника. Та незважаючи на це, відкрити рахунок на 15-ій хвилині матчу вдалось «Ліскам» (відзначився Віталій Бабіч).

Надалі гравці «Кютерміналз Ольвія» спочатку вирівняли рахунок, а потім вирвалися на гол уперед: на 26-ій хвилині забив Констянтин Єрмаков, на 32-ій — Руслан Єдалов. Тож, на перерву команди пішли з рахунком 2:1 на користь «Кютерміналз Ольвія».

Другий тайм портовики також прикрасили вдалими моментами та яскравими й неочікуваними для суперника голами. Так, команді «Кютерміналз Ольвія» вдалося значно вирватись уперед, відправивши до воріт «Лісків» ще 4 м’ячі. Забили їх Руслан Єдалов (на 39 хв.), Константин Єрмаков (на 47 хв.), Андрій Абрамов (60 хв.), Олександр Мицик (67 хв.).

У свою чергу, «Ліски» змогли реалізувати ще один гол: на 53-ій хвилині його забив Ігор Зізда.

Остаточний результат зустрічі — 6:2 на користь «Кютерміналз Ольвія».

Про зміни, які трапилися останнім часом у команді «Кютерміналз Ольвія», про першу гру нового зимового сезону та про плани футболістів-портовиків на майбутнє для читачів інтернет-видання «Корабелів.Інфо» розповів директор та гравець команди Денис Нікора:

«В рамках ребрендинга «Кютерминалз Ольвия», мы затронули и нашу футбольную команду. Прежде всего, мы изменили название. Совместно с нашими коллегами из Катара и компанией из Николаева (Евгений Сова) были разработаны макеты новой эмблемы и формы. Руководство снова поддержало команду и ожидает от нас побед.

Наконец-то была снята «красная зона», и наша команда смогла стартовать в зимнем первенстве города. Столкнулись с некоторыми кадровыми трудностями: не смогли принять участие в матче игроки, которых называем «наш костяк», — Ходоровский Виктор, Колыхалов Антон и Попов Евгений. Вышли на матч с одной заменой.

После первого пропущенного гола ребята продолжили атаковать и навязывать сопернику свою игру, что вылилось в финальные 6:2 и первую победу в рамках зимнего первенства. Хочется ещё раз поблагодарить команду за настрой и волю, а руководство нашего предприятия — за поддержку.

Задача у нашей команды остаётся неизменной — победа в каждом матче и звание чемпиона зимнего первенства!”

Тренер команди «Кютерміналз Ольвія» Валерій Високос, як повідомляється на сайті федерації футболу, зазначив:

“При любой погоде и на любом поле нужно стремиться играть в футбол. У нас состав прежний, новых игроков нет. Постараемся с помощью внутренних резервов выступить достойно и решить поставленные перед нами задачи”.

Також прокоментував гру один з любителів футболу Дмитро Ткаченко:

“Игра интересная, много эмоций, ударов по воротам… Номинальные хозяева поля более подвижные, чем соперник. Как мне кажется, «Кютерминалз Ольвию» можно рассматривать как одного из основных претендентов на общую победу в зимнем первенстве”.

Більше фото з цього матчу дивіться ЗА ПОСИЛАННЯМ:

Ярослава Шевчук

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button