Экономика

"Ми максимально зосереджені на підписанні актів передачі», - директор «QTerminals Ольвія» Невілл Біссетт

Відбулося засідання Ради СМП "Ольвія"

Цей материал також доступний

25 листопада під головуванням очільника адміністрації спецморпорту «Ольвія» Андрія Єгорова відбулося засідання Ради порту, на якому учасники обговорили результати виробничої діяльності, стан виконання інвестиційних проєктів та перспективи подальшого розвитку інфраструктури. Участь у засіданні взяли члени Ради порту, серед яких капітан СМП «Ольвія», представники ДП «Стивідорна компанія «Ольвія», ДП «Укроборонсервіс», ТОВ «ЄВТ Грейн», ТОВ «Компанія «Євровнєшторг», ТОВ «Кютерміналз Ольвія», ТОВ «ТрансЮкрейн», а також представники Миколаївської міської ради, Миколаївської ОДА, АТ «Укрзалізниця» та інші.

Першочергово розглянули статистичні показники роботи морського порту. Головний диспетчер філії Віталій Левченко доповів присутнім, що фактичні показники вантажопереробки за ІІІ квартал 2021 року склали 1,6 млн тонн, а це на 49% більше минулорічних. «Загальний обсяг перевалки вантажів у спеціалізованому морському порту «Ольвія» за підсумками роботи портових операторів за 9 місяців 2021 року досяг позначки у 3,18 млн тонн. Зазначений показник на 190,86 тис. тонн або на 6,4% більше аналогічного періоду минулого року», – додав Віталій Левченко.

Учасники зустрічі обговорили і План розвитку порту. Зокрема, реалізацію пілотного концесійного проєкту.

«Концесійний проєкт в нашій гавані – один з найбільш знакових кейсів державно-приватного партнерства в Україні. Гармонійний розвиток морського порту неможливий без інвестицій в об’єкти стратегічної інфраструктури, а також поступального розвитку всіх портових операторів. Нам важливо, щоб розвиток був прогнозованим як для працюючого в порту «Ольвія» бізнесу, так і для потенційних інвесторів», – зазначив Андрій Єгоров.

Андрей Егоров (филиал АМПУ "Ольвия")

«Нас дуже цікавлять питання розвитку інфраструктури. Ми постійно проводимо зустрічі з представниками влади з приводу цього. Але на теперішній час ми максимально зосереджені на підписанні актів передачі та плануємо у найкоротші строки приступити до своїх обов’язків відповідно до концесійного договору», — зазначив директор ТОВ «Кютерміналз Ольвія» Невілл Біссетт.

Невилл Биссетт («QTerminals Ольвія»)
Невилл Биссетт («QTerminals Ольвія»)

«QTerminals Ольвія», концессия СМП "Ольвия"

Не оминули й питання розвитку інфраструктури Корабельного району м. Миколаєва в напрямі підприємств морегосподарського комплексу, що завжди постає як одне з найважливіших питань в рамках взаємодії бізнесу та влади.

Нагадаємо, ми писали:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button