Экономика

«Роботи в нас попереду буде дуже багато, та я впевнений, що в нас все вийде», - директор ДП «СК «Ольвія» про концесію

Про сьогоднішній стан проекту концесії, підписаний концесійний договір та подальші плани його реалізації розповів директор ДП «СК «Ольвія» Руслан Олейник працівникам підприємства в ході колективних зборів, які відбулися цього тижня. Також Руслан Олейник зачитав лист, отриманий напередодні від генерального директора компанії QTerminals Невілла Біссета, текст якого наведено нижче, повідомляє пресслужба підприємства.

«Я хочу всім нам побажати успіхів, терпіння. Роботи в нас попереду буде дуже багато, та я впевнений, що в нас все вийде», — зазначив Руслан Олейник у своєму зверненні до колективу ДП «СК «Ольвія».

Як йдеться у листі, концесіонер бере на себе відповідальність збільшити об’єми експорту та імпорту в порту, сприяючи розширенню торгових потоків. Також катарці впевнені у підвищенні показників роботи підприємства та запропонували провести установчу зустріч 22 вересня.

Нагадаємо, що компанія QTerminals у січні стала переможцем конкурсу на концесію порту «Ольвія». У серпні Мінінфраструктури уклало угоду з концесіонером. Згідно з договором, на першому етапі буде проінвестовано 3,4 млрд грн в проект. За весь час концесії, а це 35 років, буде вкладено до 17,3 млрд грн прямих інвестицій.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button