СпортТема дня

"Справжній футбол": огляд матчів літнього чемпіонату-2020 міста Миколаєва (фото, відео)

В Миколаєві триває літній чемпіонат міста з футболу. На цьому тижні команда «Ольвія», що представляє державне підприємство, розташоване в Корабельному районі, «Стивідорна компанія «Ольвія», зіграла два матчі. Вони були дуже різними за результатом — в одному портовики програли супротивнику, а в іншому, як висловилися вболівальники, ольвійці «розгромили» своїх опонентів «всуху» — проте однаково вражали яскравими моментами та повною самовіддачею гравців.

Але про все — по порядку…

21 липня на футбольному полі «Зоря» в рамках першої ліги чемпіонату «Ольвія» зустрілася з командою «Лія».

Арбітрами матчу були Євген Єремєєв, Олександр Капуста, Ірина Голіяк, спостерігачем арбітражу — Ігор Клигін.

Перший тайм розпочався з переваги «Лії»: на 11-ій хвилині відкриває рахунок В’ячеслав Риндін. А після недовгих футбольних баталій ще два голи забивають Євген Гординець (на 20-ій хвилині) та Євген Фішман (на 27-ій). Однак вже на завершення тайму «Ольвія» згуртувалась та забила свій перший в цьому матчі гол: на 46-ій хвилині відзначився Антон Колихалов.

Тож, на перерву команди пішли з рахунком 3:1 на користь «Лії».

Читайте також:
Гарна гра: «Ольвія» перемогла ФК «Александрович» (Відео)

Другий тайм був «спекотним» для обох команд. Тим часом, як «Ольвія» намагалась наздогнати гравців «Лії», ті, в свою чергу, хотіли не лише зберегти рахунок, не давши пробити свою оборону портовикам, але й ще більше «відірватись».

Все ж таки «Лії» більше вдалось реалізувати гольові моменти: ще 2 м’яча потрапили до воріт команди «Ольвія» (забили Сергій Дмітрієв на 50-ій хвилині та Дмитро Кауман на 61-ій).

Стивідорці проводили величезну кількість гарних атак, створюючи гострі моменти біля воріт опонента, однак м’яч вперто не хотів туди потрапляти. Проте на завершення гри «Ольвії» вдалось один із таких моментів реалізувати: завдяки згуртованості команди та влучності Антона Колихалова, на 82-ій хвилині забито ще один гол.

Остаточний результат зустрічі — 5:2 на користь «Лії». Зазначимо, що це була перша поразка команди «Ольвія» у літньому чемпіонаті-2020.

Більше фото з цієї гри можна побачити ЗА ПОСИЛАННЯМ:

23 липня на стадіоні “Піонер” протистояли команди «Ольвія» та «Альянс».

Арбітрами цього матчу були Олександр Філон, Максим Чернега, Віталій Піскер, спостерігачем арбітражу — Олександр Комаренко.

Не дивлячись на попередній програш та досить навантажений графік турніру, портовики, пропрацювавши свої помилки, згуртувались та показали, як це оцінили глядачі матчу, «справжній футбол».

З самого початку гри «Ольвія» взяла м’яч повністю під свій контроль та атакувала ворота «Альянсу». На 11-ій хвилині Віктор Ходоровський забиває перший гол.

Далі команда продовжує натиск пртивника, однак другий гол «Ольвія» реалізовує майже наприкінці тайму (на 40-ій хвилині), забиває Антон Колихалов.

Друга частина матчу виглядала як майстер-клас від команди портовиків, які за тайм реалізували цілих 5 голів. Окрім Антона Колихалова, який забив ще 2 голи (на 53 та 55 хвилинах), відзначились також Віталій Лісачев (на 49-ій жвилині), Руслан Едалов (на 75-ій) та Володимир Зігура (на 83-ій).

Остаточний результат гри — 7:0 на користь «Ольвії».

Більше фото з матчу «Ольвія» — «Альянс» можна побачити ЗА ПОСИЛАННЯМ:

«Ольвія» на даному етапі знаходиться на другому місці у турнірній таблиці серед першої ліги, поступаючись лише двома очками команді «Арарат». Наступний футбольний матч чекає портовиків у четвер, 30 липня.

По материалам Ярославы Шевчук

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button