СпортТема дня

Гарна гра: "Ольвія" перемогла ФК "Александрович" (Відео)

Після затяжної перерви, пов’язаної з карантином через коронавірус, у Миколаєві знов почалися довгоочікувані спортивні зустрічі. Зараз набирає обертів літній Чемпіонат міста з футболу.

Команда «Ольвія» (що представляє ДП «Стивідорна компанія «Ольвія»), яка буде грати в цьому літньому сезоні в першій лізі, вийшла на футбольну арену з оновленим складом гравців та новим тренером — майстром спорту, чемпіоном світу серед юніорів (1987 р.), чемпіон Білорусі (2000 р.) Валерієм Високосом.

Кореспондент «Корабелів.Інфо» дізналась у Валерія Леонтійовича про очолюваний ним тренувальний процес у команді.

«Денис Никора предложил мне помочь в становлении команды “Ольвия”, я согласился. Тренировки у нас обычно проходят в вечернее время, 2 раза в неделю. Конечно, это мало, но как получается… Главная наша задача — добиться слаженной организованной игры, чтобы каждый знал, где находиться при атаке, при обороне, где располагаться, как вести игру… Стопроцентной конкретной цели нет, люди хотят получать от игры удовольствие прежде всего, но удовольствие будет тогда, когда будут и победы, и игра получаться будет. Мы не строим слишком дальних планов. Каждую игру нам нужно хорошо сыграть, положительный результат хотелось бы иметь. Команда собрана, но ребята работают, поэтому не всегда всем получается быть на футболе: сегодня один не может, завтра другой, в приоритете — работа, поэтому не всегда у всех получается быть на игре», — рассказал тренер Валерій Високос.

футбольная команда "Ольвия" (лето 2020)

Першим опонентом «Ольвії» в літньому чемпіонаті міста стала команда ФК «Александрович»: зустріч проходила у суботу, 27 червня, на стадіоні «Зоря».

 

Арбітрами матчу були Юрій Зеленський, Олександр Капуста, Віталій Піскер, спостерігачем арбітражу — Ігор Клигін.

Гра розпочалась з активних нападів обох команд, декілька разів створюючи особливо небезпечні моменти. Кілька атак, впритул наблизившись до воріт «Александровича», зробили портовики, однак відкрити рахунок їм не вдалося. «Александрович» також проявляв характер та несподівано відкрив рахунок: на 18-ій хвилині перший гол гри забиває Микола Услов. Весь залишок першого тайму «ольвійці» намагались вирівняти рахунок, але марно.

 

Другий тайм розпочався з жорсткої позиції «Ольвії», що принесло результативність. Так, портовики з невеликим проміжком часу забили поспіль 6 голів! По два м’ячі відправили до воріт іменитого супротивника Антон Колихалов та Віктор Ходоровський, а трохи згодом естафету нападів підтримали Віталій Лісачев і Володимир Зігура.

Гравці «Александровича», намагаючись вирівняти ситуацію, змогли додати до свого рахунку ще 2 голи (на 72-ій хвилині забиває Володимир Кононець, та на 86-ій — Андрій Аліфанов).

Однак остаточну крапку у цій зустрічі зробила таки команда портовиків, забивши свій сьомий гол на 88-ій хвилині гри (відзначився Владислав Змієвський).

Таким чином, остаточний результат матчу — 7:3 на користь «Ольвії».

Більше фото та відео з цього матчу можна побачити ЗА ПОСИЛАННЯМ:

За матеріалами Ярослави Шевчук

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button