Происшествия

4 протоколи за 1 день у Корабельному районі. Всього 32 факти порушень правил карантину зафіксувала поліція на Миколаївщині

З початку карантинних заходів українські поліцейські склали на порушників вже більше 900 адміністративних протоколів. За словами начальника ГУНП у Миколаївській області, всього на сьогодні (з початку відпрацювань за порушення карантину) на Миколаївщині складено вже 32 адмінпротоколи.

Тільки у п’ятницю, 20 березня, миколаївські поліцейські на території міста та області з метою попередження розповсюдження небезпечного вірусного захворювання в рамках відпрацювань щодо контролю за дотриманням карантинних заходів склали 13 адмінпротоколів.

Так, у результаті спільних перевірок з представниками органів місцевого самоврядування, були складені адміністративні протоколи за ст. 44-3 КУпАП по 3 у Кривоозерському та Інгульському районах, 4 – у Корабельному районі та по одному протоколу у Заводському, Центральному та Вознесенському районах. А саме: на вісьмох працівників (закладів харчування, кафе, меблевого магазину, грального інтернет-клубу), трьох продавців (дитячого одягу, будівельних матеріалів, господарчих товарів) та два адмінпротоколи на фізичних осіб-підприємців.

Поліція закликає миколаївців віднестись відповідально до встановлених у країні заборон, зберігати спокій та дотримуватись карантинних заходів, а приватні підприємства, види діяльності яких не відносяться до дозволених, зачинити свої заклади.

Нагадаємо: 19 березня водія маршруту №12 оштрафували на 17 тисяч за перевезення понад 10 пасажирів

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. Вирус пришел с Китая. То есть нарушителем можно уже считать тех, кто пропустил инфицированных через границу? Почему в законе например указывается то, что чиновники не будут иметь никакой ответственности за неподачу деклараций о быстром обогащении? Как это принципиально влияет на распространение вируса? Закон есть закон, но писать законы, где каждый новый будет круче уже написанных это конечно интересно.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button