Общество

Рятувальники провели профілактичну бесіду з керівниками дошкільних навчальних закладів Корабельного району

До вибухонебезпечних предметів в наші дні можна віднести будь-який предмет, який здатний вибухати чим заподіяти чимало біди тим, хто не уміє з ними поводитись. А знайти «небезпечну іграшку» можна в лісі, на свіжозораному полі, на власному городі і навіть на вулицях міста.

Особливу увагу, незнайомі та небезпечні речі викликають у малечі. Діти, можуть випадково натрапити на небезпечну знахідку. Граючи і не підозрюючи нічого поганого можуть заподіяти шкоди собі та оточуючім.

150511

Тож до Головного управління ДСНС України у Миколаївській області з проханням підвищити рівень знань щодо алгоритму дій при виявленні підозрілих та вибухонебезпечних предметів звернулись керівники дошкільних навчальних закладів Корабельного району м. Миколаєва, повідомляє служба.

15 травня, з нагоди проведення тижня безпеки в дошкільному закладі №133 відбулась профілактична бесіда із керівниками дитячих садочків району міста. Співробітник групи піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення розпочав бесіду з детального обговорення та демонстрації макетів вибухонебезпечних предметів. У всіх була можливість наочно роздивитись «муляжі» гранат, снарядів та мін. Також представники ДСНС у всіх подробицях розповіли, які наслідки можуть бути, якщо нехтувати простими правилами безпеки. З цієї нагоди піротехніки ще раз їх нагадали.

Фахівці Головного управління ДСНС України у Миколаївській області впевнені, що подібні зустрічі мають корисний характер і такі бесіди на сьогоднішній день досить актуальні.

150512

150514

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button