Без рубрики

В основі - патріотизм українців і, зокрема, миколаївців

23 березня у Клубі юних моряків з флотилією (КЮМ, директор Приходченко О. В.) щиро та задушевно спілкувалися школярі міста з представниками 79-ї окремої аеромобільної бригади. Дослухаючись до себе, вони разом шукали відповідь на питання, що саме та які слова передають глибочінь почуттів юних миколаївців до воїнів, котрі воюють на Сході України? Сам діалог показав, що такі справи, вчинки та слова органічно об’єднують війну та мир, що співіснують у нашій державі впродовж останнього часу. А в їх основі — патріотизм українців і, зокрема, миколаївців. Тож, не випадково Президент країни назвав наше місто найпатріотичнішим в Україні. І зустріч юних миколаївців з воїнами ще одне тому підтвердження.

4419

— У цьому році колективом КЮМ проведено чимало патріотичних заходів: фотовиставка «Я, ти, він, вона – разом Україна»; відкриті змагання КЮМ з військово-морського багатоборства; Чемпіонат зі стендової стрільби; благодійнаакція «Подаруй часточку доброти», військово-патріотичний проект «Низький уклін тобі, солдате!», — наводив аргументи для підтвердження висновку ведучий. — Та сьогодні ми зібралися для того, щоб підвести підсумки акції «Запали надію в серці», започатковану в КЮМ та підтриману шкільними і позашкільними колективами міста.

4421

Вона проходила в кінці лютого і на початку березня нинішнього року. Діти та їх наставники підготували воїнам різні побутові речі, продукти, вкрай необхідні на палаючому Сході України. Для прикладу, вихованці Дитячого Центру (ДЦ) позашкільної роботи Корабельного району м. Миколаєва (директор Т.Г.Турчак) значно розширили орієнтовний список речей гуманітарної допомоги бійцям АТО: окрім засобів власної гігієни, діти подарували воїнам медичні засоби першої необхідності та продукти тривалого терміну зберігання.

4466

 4476

Відзначилися вихованці ДЦ і під час згаданої зустрічі. В дарунок присутнім вони виконали патріотично-музичну композицію «Ми – майбутнє твоє, Україно!».

Потім Марія Кравченко, курсантка КЮМ, вихованка гуртка учнівського самоврядування «Клуб «Лідер», продемонструвала відеозвернення до учасників АТО, в котрому діти шкіл міста зичили воїнам міцного здоров’я та неодмінної швидкої перемоги, передала їм листи та малюнки від школярів Миколаєва.

-​ Дякуємо за підтримку, що ми отримуємо від вас, наші побратими. Вона особливо відчувається на передовій, — таким було слово-відповідь Руслана Савкіна, представника 79-ї окремої аеромобільної бригади, — Україна нас підтримує, ми все зробимо, щоб запанував мир на нашій землі.

4486

Завершила зустріч Ольга Малярчук, голова Миколаївської громадської організації «Оберіг». Вона вручила директору КЮМ О. В. Приходченко грамоту командування 79-ї окремої аеромобільної бригади за вагомий внесок у допомогу військовослужбовцям у ці складні часи. Зокрема, так сказала про Україну:

— Цінуймо те, що маємо.

Тож, як не погодитися з її словами та не докласти зусиль для процвітання рідної землі.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button