Общество

Учні Корабельного прощалися з початковою школою весело (відео)

Наприкінці травня у відділі сімейного читання бібліотеки для дітей №8 (Корабельний район) урочисто відбулися родинні свята, присвячені події переходу молодших школярів у старшу школу та на облік у дорослий відділ бібліотеки.

На родинних святах, які називались «Прощавай, початкова школа!» були присутні учні Миколаївських шкіл №1 (4-А клас (вчитель — Клюйко І. М.), 4-Б клас (вчитель — Федоровська Р.С.), 4-В клас (вчитель — Шарабрина О.О.)) та №54 (4-А клас (вчитель — Тертиченко О.М.) і 4-Г клас (вчитель — Веселкова М.В.)).

Бібліотекарі Глубоченко Наталія Олексіївна та Полковниченко Лілія Георгіївна для читачів-випускників підготували цікаву електронну презентацію, в якій хлопчики були козаками («Цінуйте братерство і згоду, бо ми — нащадки козацького роду!»), а дівчата з’явились на екрані, як красуні на подіумі.

Дуже задушевно на святі були висловлені слова подяки вчителям та батькам учнів, бабусям та дідусям за те, що вчили, ростили, кохали своїх учнів, онуків, синочків та дочок.

{gallery}2013/06/12/1{/gallery}

Учні 4-В класу МЗОШ №1 показували цікаві сценки із шкільного життя, співали веселі частушки.
Діти 4-Б класу МЗОШ №1 заспівали прощальну пісеньку про школу та першу вчительку.
Учні 4-А класу МЗОШ №1 привітали піснею під музику вальсу, зворушливо танцюючи парами. А майстер бального танцю цього класу Сидоренко Микола просто приголомшив всіх своєю майстерністю так гарно танцювати.

Маленькі віртуози 4-Г класу МЗОШ №54 показали свої здібності у грі на скрипці, гітарі та фортепіано. Символічним був подарунок своїм учням вчительки Веселкової М.В. Вона подарувала їм випечених жайворонків, як символ чистоти та творчого натхнення.

{gallery}2013/06/12/2{/gallery} 

2

На одне із родинних свят у відділ сімейного читання завітала психолог Корабельного центру зайнятості Волошина Лариса Сергіївна. Вона ще раз нагадала батькам про те, що майбутнє для дітей треба створювати саме зараз, віддаючи їм все тепло свого серця, прилаштовувати всі зусилля, думаючи уже зараз про те, ким будуть їх діти у дорослому житті.

ps

За матеріалами Лілії Полковниченко

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button