Общество

Рятувальники відкрили квартиру, де знаходився важкохворий пенсіонер

26 березня о 20:20 до оперативно-диспетчерської служби Головного управління ДСНС України у Миколаївській області надійшло повідомлення від представників швидкої медичної допомоги про те, що в одній із квартир на шостому поверсі шістнадцятиповерхового житлового будинку по пр. Жовтневий, 325 м. Миколаєва (Корабельний район) 89-річний пенсіонер не в змозі відчинити вхідні двері квартири.

Стурбований син повідомив лікарям, що потерпілий переніс мікроінсульт та знаходився у важкому стані. Лікарі не змогли самостійно потрапити до квартири, тому звернулись по допомогу до рятувальників.

Зі слів сина, пенсіонер не відповідав на телефонні дзвінки протягом трьох днів. Стурбований чоловік, який проживає в іншому місті, вирішив приїхати та переконатися, що з батьком все гаразд. Але двері пенсіонер не відкрив.

Для надання допомоги у відкриванні дверей залучалось відділення Миколаївського воєнізованого гірничо- рятувального аварійно-рятувального загону. Важкохворого пенсіонера передано представникам швидкої медичної допомоги.

ГУ ДСНС України у Миколаївській області

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button