Общество

У Корабельному парубок з дівчиною намагалися вкрасти жіночі джинси з магазину

До групи затримання Управління Державної служби охорони при УМВС України в Миколаївській області, яка несла службу на території Корабельного району, надійшло сповіщення про спрацювання «тривожної кнопки» в одному з місцевих супермаркетів, що охороняє ДСО.

В торгівельному центрі правоохоронців зустрів працівник закладу, який повідомив, що нещодавно його співробітники помітили молоду пару, яка мала намір вкрасти деякі предмети одягу.

Як згодом з’ясувалося, хлопець та дівчина дійсно виявились крадіями. Завітавши до магазину нібито за покупками, вони пройшли до відділу одягу, там зняли з прилавку жіночі джинси, та зайшли з ними до примірювальної кімнати.

Зірвавши з одягу протикрадіжні датчики, дівчина наділа його на себе, після чого направилась зі своїм супутником до виходу з магазину. Але, почувши недобре, працівники відділу вирішили їх зупинити та викликати наряд ДСО.

Правопорушники були затримані та доставлені до Корабельного райвідділу міліції. Ними виявилися 21-річна та 19-річний місцеві мешканці. Слідчим відділенням Корабельного РВ ММУ УМВС України в Миколаївській області розпочате кримінальне провадження за ст. 185 КК України — Крадіжка.

УДСО при УМВС України в Миколаївській області

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button