Пригоди

Небезпечна колекція: Миколаївець втратив ногу через вибух гранати

В даний момент він перебуває у медичному закладі

Цей материал також доступний

Увечері 28 квітня 2024 року в селі Сергіївка, що входить до складу Березнегуватської територіальної громади Баштанського району, стався вибух у господарській споруді на території приватного будинку, що призвів до травмування чоловіка, народженого у 1975 році, повідомляє ДСНС Миколаєва.

Під час розслідування стало відомо, що постраждалий зберігав у себе вдома ручну гранату, вважаючи її безпечною та навчальною. Проте, під час прибирання він випадково випустив гранату на підлогу, що призвело до її вибуху. Виявилося, що граната насправді була бойовою. Чоловік отримав серйозні тілесні ушкодження, зокрема травматичну ампутацію правої ступні та численні поранення лівої нижньої кінцівки. В даний момент він перебуває у медичному закладі, де надається необхідна медична допомога.

“Уникайте потенційно небезпечних ситуацій та дотримуйтесь правил безпеки! Якщо ви помітили предмет, схожий на боєприпас, не торкайтеся, не пересувайте його, або навіть віддаліться від нього. Негайно повідомте екстрені служби за номерами 101 або 102“, – закликають рятувальники Миколаївщини, звертаючись до мешканців регіону.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button