Пригоди

Вимагав 15 тисяч за непритягнення до відповідальності п'яного за кермом: на Миколаївщині затримано поліцейського

Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу

Цей материал також доступний

За ініціативою Миколаївської обласної прокуратури та за підтримки Головного управління Національної поліції у Миколаївській області розкрито випадок корупції. На цей раз на “гарячому” виявлено та повідомлено про підозру за фактом вимагання та одержання неправомірної вигоди (ч.3 ст.368 КК України) поліцейському одного з секторів Баштанського районного відділу поліції. Про це 14 травня 2024 року повідомляє Миколаївська обласна прокуратура.

“За даними слідства, підозрюваний вимагав у чоловіка неправомірну вигоду за те, що не складатиме протокол за ст. 130 КУпАП (керування автотранспортом у нетверезому стані, – прим. ред.). Непритягнення до адміністративної відповідальності поліцейський оцінив у 15 тисяч гривень.

13 травня цього року, відразу після одержання зазначеної суми коштів, поліцейського затримано в порядку ст. 208 КПК України”, – йдеться в повідомленні.

Наразі розглядається питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу. Досудове розслідування та оперативний супровід справи здійснює Територіальне управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаєві.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button