Пригоди

Поминальні дні: на кладовищі жителька Миколаєва виявила боєприпас

ФОТО

Цей материал також доступний

У перших днях поминальних заходів на Миколаївщині понад 500 правоохоронців забезпечували порядок, і заходи пройшли без значних порушень закону.

Зараз поминальні заходи тривають, і правоохоронці продовжують забезпечувати безпеку тим, хто вшановує пам’ять своїх померлих родичів та близьких.

Також, 13 травня 2024 року, за повідомленням поліції Миколаївщини, місцева мешканка звернулася до правоохоронців з інформацією про виявлення вибухонебезпечного предмета на кладовищі по вулиці Степовій у обласному центрі. На місце події було відправлено слідчо-оперативну групу та вибухотехніків, які встановили, що знайдена річ є касетним боєприпасом.

Поліцейські вибухотехнічної служби знищили вибуховий пристрій за допомогою контрольованого вибуху, дотримуючись всіх необхідних заходів безпеки.

“Поліція дякує пильним громадян за вчасне повідомлення про виявлення небезпечного предмету та закликає не нехтувати сигналами повітряної тривоги і дотримуватись правил особистої безпеки”, – дякує поліція Миколаївщини.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button