Блоги

Миколаїв перетворюють на «могилку сироти»? Вже й квітів на клумбах не побачиш

Десятиріччями, до «Дня захисту дітей» (1 червня) клумби в місті засаджувалися квітами. Цього року вперше не видно квітів на звичних місцях.

А на відсутність фінансових можливостей міська влада поскаржитися не може, після проведення реформи децентралізації бюджет міста значно виріс. Це й помітно по фінансовим апетитам керманичів, що значно зросли, по грандіозним дерибан-проектам на сотні мільйонів, на кшталт непотрібних «реконструкцій» пл. Соборної (отримала назву в народі «перетворити у цвинтар») та «реконструкцію» ПК «Молодіжний». От є гроші на фантастичні «реконструкції», а на звичні квіти, що так тішили око містян, нема?

Як все це нагадує занедбану та забуту могилку сироти, на якій навіть простеньких квітів не побачиш.

До речі. Комунального підприємства з озеленення (стараннями обласної та міської влади) більше, як десять років, не існує. Озелененням в місті займаються приватні фірми.

На фото — деякі клумби на видних місцях, де зазвичай, в цей час, вже росли квіти:

Попередні дописи по темі:

Гусінь, що пожирає місто Миколаїв. «Американка», чи «Мерсько-депутатська»?

Правда про тотальну аварійність. Меру Миколаєва Сєнкевичу «розпил» мільйонів важливіше, ніж життя, здоров’я та майно миколаївців?

В додаток до «маргаринового скандалу», провал тендерних конкурсів з благоустрою, озеленення. «Сквер Європи»

Викинуті на вітер гроші у сквері «Святого Миколая»

Парк в селі Тавричанка, як кричущий докор меру Сєнкевичу за «розпил» 88 мільйонів на бетонуванні площі Соборної в Миколаєві

Голова ГО «Комунальна самооборона» Дерев’янко Ігор

Читайте новини першими

Связанные статьи

Back to top button