Пригоди

Під час нічної ворожої атаки, ЗСУ знищили 18 з 18 ракет, запущених росією по Україні

Було збито усі випущені окупантами ракети

Цей материал також доступний

Близько 3:30 ночі 16 травня російські окупанти атакували Україну з північного, південного та східного напрямку 18 ракетами різних типів повітряного, морського та наземного базування, повідомляє Командування Повітряних Сил ЗСУ.

“З шести літаків МіГ-31К було випущено шість аеробалістичних ракет Х-47М2 “Кинджал”, 9 крилатих ракет «Калібр» – з кораблів у Чорному морі та три ракети наземного базування (С-400, “Іскандер-М”). Усі ракети знищено силами та засобами протиповітряної оборони Повітряних Сил ЗС України”, – йдеться у повідомленні.

Крім того, у ніч на 16 травня противник атакував ударними дронами типу “Shahed-136/131”, а також проводив повітряну розвідку трьома безпілотниками оперативно-тактичного рівня – “Орлан-10”, “SuperCam”. Усі – знищено!

Також повідомляється, що в ніч з 15-го на 16-те травня силами та засобами протиповітряної оборони повітряного командування «Південь» збито чотири російські крилаті ракети морського базування типу «Калібр», випущених окупантами з акваторії Чорного моря.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button