Суспільство

Чутливі до психічного здоровʼя: гімназія в Корабельному виховує Покоління Перемоги

ВІДЕО

Цей материал також доступний

Миколаївська гімназія №29, розташована в Корабельному районі, увійшла у проєкт «Школа, чутлива до психічного здоровʼя». Проєкт реалізується “ГО ГЛОБАЛ” за фінансової підтримки фінської міжнародної неурядової організації Finn Church Aid (FCA) та Міністерства закордонних справ Фінляндії.

Директор закладу Лариса Грицюк і практичний психолог Олена Бахмутова пройшли навчання від професійних тренерів GoGlobal і тепер матимуть змогу передавати отримані знання своїм колегам – педагогам Миколаївщини на тренінгах. Допомагатимуть в цьому чудові посібники «Школа, чутлива до психічного здоровʼя» з вправами для формування психологічної стійкості і цінною інформацією для реалізації травма-інформаційного підходу в шкільному середовищі, які проєкт надає всім учасникам навчання.

Проведені тренінги дозволять охопити цілі шкільні колективи, надавши їм інструменти роботи з дітьми, які допоможуть відновлювати травмовану війною дитячу психіку, сформувавши навички базової психологічної допомоги та самодопомоги, навички розрізняти стрес і справлятися з ним.

“Педагоги і батьківство Миколаївської гімназії №29 висловлюють щиру подяку голові правління GoGlobal Оксані Нечипоренко, за можливість долучитися до прекрасного освітнього проєкту, ми цілковито розділяємо Вашу думку, що для дітей ми їхнє зараз, а вони для нас – майбутнє, саме вони – ПоколінняПеремоги, якому відновлювати і розбудовувати нашу Україну, вони найкращі і найсильніші, а ми – їхня надійна підтримка.

Ми вдячні директору GoGlobal Тетяні Ковригі і так само як і Ви думаємо, що важливо творити, будувати і змінювати себе, свої громади і країну, бо вони потребують нових ідей, нових рішень і нових лідерів.

Ми вдячні Victoria Danylets та тренерам GoGlobal за організацію навчання і за зміцнення наших знань щодо підтримки ментального здоров’я, ми Вас не підведемо!

Сьогодні, у війну, в Україні зростає нове покоління українців, яке мусило дуже швидко подорослішати. Вони щоденно знаходять в собі сили вчитися, дружити, допомагати, радіти життю, писати наукові роботи, створювати молодіжні простори, шкільні театри та STEM-лабораторії.

Ця молодь – Покоління Перемоги. І саме для них ми разом з GoGlobal готові творити можливості і прекрасне майбутнє”, – зазначають в Миколаївській гімназії №29.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button