СуспільствоТема дня

"Обматюкав жінку, не довіз пасажирів...", - в Миколаєві поскаржилися на водія маршрутки №53

Також водій не довіз пасажирів до кінцевої зупинки

Цей материал також доступний

Миколаївці знову стикаються з проблемами у сфері громадського транспорту. 25 травня 2024 року у Facebook-групі “Contact Center при Миколаївській міській раді” з’явилася скарга на водія маршруту №53 (держномер – ВЕ5149НС), який проявив себе з негативного боку. В’ячеслав К. опублікував звернення, у якому детально описав інцидент:

“Прошу вжити відповідних заходів до водія маршрутки №53, який обматюкав пасажирку, під час руху матюкався та розмовляв по телефону, не довіз пасажирів, висадивши усіх на зупинці Декабристів”, – йдеться в повідомленні.

Звернення передано “на виконання” в Управління транспортного комплексу. Станом на ранок 26 травня зазначено, що звернення буде “в роботі” ще більше шести днів.

Це не перший випадок, коли водії міського транспорту Миколаєва демонструють непрофесійне та неприпустиме поводження з пасажирами. Багато миколаївців скаржаться на неякісне обслуговування, грубість та неналежну поведінку водіїв. Попри численні звернення та скарги, ситуація поки що не покращується.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button