Пригоди

Пожежа автомобільних шин в Корабельному: вогонь охопив 300 кв. м.

Всього до гасіння залучалось чотири одиниці спецтехніки та 15 чоловік

Цей материал також доступний

25 травня 2024 року о 12:29 до Служби порятунку надійшла інформація про масштабну пожежу автомобільних шин на відкритій території в Корабельному районі міста Миколаєва по вулиці Приміській. До місця виклику негайно було направлено рятувальні підрозділи, – повідомляє Головне управління ДСНС України у Миколаївській області.

У ліквідації займання взяли участь вогнеборці 4 та 5 державних пожежно-рятувальних частин, а також чергова зміна оперативно-координаційного центру. Завдяки швидким та злагодженим діям пожежних, горіння вдалося приборкати вже о 12:55 на площі 300 квадратних метрів.

Для боротьби з вогнем рятувальники застосовували водяні та пінні пожежні стволи, що дозволило ефективно локалізувати та ліквідувати пожежу. На щастя, постраждалих та травмованих немає. Причина займання наразі встановлюється фахівцями.

Всього до гасіння пожежі було залучено чотири одиниці спеціальної техніки та 15 чоловік особового складу Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС). Своєчасне реагування та професіоналізм рятувальників запобігли поширенню вогню на більшу територію.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли:
У Балабанівському лісі горів хвойний настил: пожежа охопила 900 кв. м

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button