Суспільство

Близько мільйона людей оновили свої дані через "Резерв+", - речник Міноборони

Є три можливості оновити свої дані - це ТЦК, ЦНАП та "Резерв+"

Цей материал також доступний

Речник Міністерства оборони України Дмитро Лазуткін під час етеру телеканалу “Еспресо” повідомив про значний інтерес українців до застосунку “Резерв+” для оновлення облікових даних.

Пряма мова Лазуткіна:

“Є три можливості оновити свої дані – це ТЦК, ЦНАП та “Резерв+”. Нагадаю, що в травні цього року мобілізація не починалася, вона продовжується, адже продовжується агресія РФ. Тобто потрібно підкріплення на лінії бойового зіткнення. Потрібні люди, які будуть стримувати ворога. Наразі застосунок “Резерв+” став найбільш популярним”.

Статистика користування застосунком

За словами речника Міністерства оборони України, близько мільйона людей оновили свої дані саме через “Резерв+”. Зокрема, близько 11 тисяч українців зробили це за межами нашої країни у Польщі, Німеччині, Чехії та Канаді. Також близько 120 тисяч військовозобов’язаних жінок уточнили свої дані через застосунок. 145 тисяч людей, які заброньовані або мають відстрочку, також виконали норму закону.

Збої в роботі і подальша стабільність

“В перші дні у застосунку були певні збої через перевантаження серверів, наразі все працює”, – наголосив Лазуткін.

Запуск “Резерв+” та його успішність

18 травня Міноборони запустило мобільний застосунок “Резерв+”, через який військовозобов’язані можуть оновити свої облікові дані. У перші три дні роботи застосунку станом на 21 травня в ньому успішно авторизувалися понад 1 млн користувачів.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button