Пригоди

Жахлива ДТП у Миколаєві: авто вилетіло на тротуар, ледь не зачепивши людей

У Миколаєві через аварію на Центральному проспекті авто вилетіло на тротуар

Цей материал також доступний

Вранці в п’ятницю, 24 травня, на Центральному проспекті в Миколаєві сталася ДТП за участю автомобілів Chevrolet Aveo і Honda Accord. Внаслідок зіткнення “Хонда” вилетіла на тротуар, ледь не травмувавши групу літніх жінок.

Подробиці інциденту

«Хонда» рухалась проспектом у напрямку вул. 6-ї Слобідської з боку вул. Садової. На перехресті з вул. 3-ю Слобідською у її ліву задню частину в’їхав автомобіль “Шевроле”, який рухався по вул. 3-й Слобідській з боку вул. Потьомкінської в напрямку вул. Чкалова. Від удару «Хонда» різко змінила траєкторію, виїхала за межі проїжджої частини, зламала кілька секцій металевого паркану та врізалася в дерево.

Очевидець розповідає:

«Хонда ледь не влетіла у групу літніх жінок, які торгують тут квітами. Масивна секція паркану відлетіла на кілька відер із квітами, але, на щастя, нікого не зачепила».

Причини та наслідки

На перехресті проспекту Центрального та 3-ї Слобідської водій Chevrolet не надав перевагу в русі автомобілю Honda, що стало причиною аварії. Патрульні поліцейські склали протокол на водія Chevrolet за порушення ПДР, що спричинило ДТП.

Поліція зазначає:

«Внаслідок ДТП ніхто не постраждав, обидва автомобілі отримали значні механічні пошкодження».

Особливо важливо зазначити, що на момент аварії світлофор на перетині проспекту Центрального та вул. 3-ї Слобідської не працював через відключення світла.

Заклик до водіїв

Закликаємо водіїв бути уважними, стежити за дорожньою обстановкою та неухильно виконувати вимоги правил дорожнього руху.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button