Пригоди

У ножових розбірках у Миколаєві замішан злочинець, який мав служити у ЗСУ замість в'язниці

У місті Миколаїв, під час конфлікту з використанням холодної зброї, серйозно травмований Юрій Богомятков. Його ім’я широко відоме через численні кримінальні епізоди, зокрема участь у вимаганні та інші більш жорстокі злочини.

Джерела у правоохоронних органах підтверджують, що Богомятков зараз знаходиться на лікуванні в реанімаційному відділенні, що викликає серйозні занепокоєння щодо його стану здоров’я, – повідоляє «Новини-N».

Цікаво, що в минулому Богомятков був причетний до важкого злочину проти Владислава Гуртовенка, відомого спортсмена з Миколаєва. Тодішній інцидент теж стався у мікрорайоні Північний, де спортсмен отримав 15 ножових поранень.

В 2013 році Юрій Богомятков потрапив до рук правосуддя за звинуваченням у вбивстві 40-річного далекобійника у тому ж районі. Сума у 700 євро, яку жертва привезла з рейсу, стала причиною жорстокого нападу.

Богомятков провів у в’язниці 9 років, після чого спробував оскаржити своє ув’язнення. Захисна сторона активно боролася за перегляд його справи, що дозволило йому вийти на волю раніше за очікуване.

Історія Богомяткова неодноразово асоціювалася з скандалами, включно з самопошкодженнями під час судових засідань та загрозами іншим учасникам процесу.

У 2020 році відбулося пом’якшення запобіжного заходу до застави у 100 тисяч гривень, яку вніс один із кримінальних авторитетів Миколаєва. Однак у 2021 році Богомятков знову був затриманий, цього разу за звинуваченням у вимаганні.

Нещодавно суд знову змінив запобіжний захід на особисте зобов’язання. Він взяв участь у захисті країни, вступивши до лав ЗСУ, що призупинило судове провадження. Після повернення з передової судовий процес буде відновлено.

У лютому 2023 року суд змінив запобіжний захід Богомяткову із перебування в СІЗО на особисте зобов’язання. Як повідомляв керівник Миколаївської обласної прокуратури Дмитро Казак, судове провадження щодо нього було зупинено, оскільки він пішов до лав ЗСУ. Керівник облпрокуратури також запевнив, що щойно він повернеться, судовий процес буде відновлено, а контролювати це мав суд.

Нагадаємо, що потерпілим у нещодавній поножовщині виявився родич колишнього депутата міської ради Максима Невінчаного.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. Журналисты вот же вы продажные , вы слова не написали , что этот [censored] убил двоих человек ! Так написано , как будто ЭТО существо всего лишь какой то [censored] попавший в случайные ситуации ! Такого [censored] спасать нельзя , его в той больнице добить врачи должны ! Крышуют его не понятные авторитеты , менты , прокуроры , судьи , два трупа сделало ЭТО чучело и гуляет на свободе спокойно

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button