Пригоди

У житловому кварталі Миколаєва у чоловіка в руках вибухнула граната

Вечір 22 квітня приніс шокуючу подію для мешканців мікрорайону Намив у Миколаєві. За словами свідків, молодий чоловік, граючись із знайденою предметом, несподівано спричинив вибух. Підібравши на вулиці Лазурній невідому гранату, ймовірно РГД-5, чоловік почав з нею маніпулювати, що призвело до трагедії.

Слід зауважити, що вибух призвів до серйозних травм потерпілого, якому за попередніми даними близько 35 років. Постраждалого негайно госпіталізували. Відомості про його стан наразі уточнюються, але, за словами медиків, він отримав значні ушкодження.

На місці події вже працюють правоохоронні органи, які намагаються встановити усі обставини інциденту. Представники поліції Миколаївської області підтвердили факт вибуху, однак ще не готові стверджувати, що це була саме граната.

Ситуація викликала занепокоєння серед мешканців району, адже наявність вибухівки у житлових кварталах ставить під загрозу безпеку громадян.

Цитата місцевого жителя: “Ми чули гучний вибух, а коли вийшли на вулицю, побачили чоловіка на землі, карету швидкої вже прибула.”

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button