Пригоди

П'яному водію через наїзд на 19-річну дівчину загрожує до 8 років ув'язнення

Збив дівчину, виїхавши за межі дороги і зіткнувшись з деревом

Цей материал також доступний

У ніч на 24 грудня 2023 року на проспекті Центральному біля Пушкінського кільця у Миколаєві сталася подія. Водій автомобіля MAZDA CX-7 не впорався із керуванням, виїхавши за межі проїзної частини, де зіткнувся з деревом і наїхав на 19-річну дівчину-пішохода.

Нагадаємо, ми писали:
ДТП у Миколаєві: в крові чоловіків, що знаходились в авто, виявлено алкоголь

Внаслідок аварії потерпіла з тяжкими ушкодженнями була госпіталізована до медичного закладу.

За попередніми даними правоохоронців, в автомобілі були два чоловіки, 27 та 28 років. Після медичного обстеження виявили, що у крові 27-річного чоловіка було 1,3 проміле алкоголю, а у 28-річного – 1,4 проміле.

22 квітня 2024 року, поліція повідомляє, що під час досудового розслідування, включаючи результати експертиз, слідчі встановили, що саме 27-річний чоловік перебував за кермом транспортного засобу.

За узгодженням із Миколаївською спеціалізованою прокуратурою у сфері оборони Південного регіону слідчі повідомили фігуранту про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 286-1 Кримінального Кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння та заподіяли потерпілому тяжке тілесне ушкодження».

Чоловікові, якому інкримінують цей злочин, загрожує до 8 років ув’язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами протягом того ж строку. У найближчий час суд вирішуватиме питання про застосування запобіжного заходу до підозрюваного.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button