ПригодиТема дня

Обстріли Миколаївщини: постраждала людина, пошкоджено інфраструктуру

Чоловіку надається вся необхідна медична допомога

Цей материал також доступний

У ніч на 23 квітня 2024 року силами та засобами протиповітряної оборони на Миколаївщині знищено чотири БпЛА типу «Shahed 131/136».

Внаслідок падіння збитого «Shahed» в Очакові відомо про 39-річного постраждалого чоловіка. Йому надається вся необхідна медична допомога, про це повідомляє у ранковому зведенні Миколаївська ОВА.

“Миколаївський район: учора, 22 квітня, о 07:05 ворог завдав артилерійських обстрілів по Куцурубській громаді. Внаслідок чого у с. Солончаки пошкоджено два освітні заклади. Постраждалих немає. Також вчора (о 12:13, 14:22) обстрілів зазнала акваторія та о 16:51 – м. Очаків Очаківської громади. Пошкоджено житлові будинки, будівлі, автівки та лінію електропередач. Наразі електропостачання відновлено.

Крім того, вночі 23 квітня, під час бойової роботи сил протиповітряної оборони, уламками збитого БпЛА типу «Shahed-131/136» пошкоджено торгівельну інфраструктуру. Сталось займання торгівельного павільйону, яке було оперативно ліквідовано вогнеборцями”, – йдеться також в повідомленні.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button