СуспільствоТема дня

"Неможливо гуляти з дітьми", - мешканці Корабельного району про постійну небезпеку через бродячих собак

ВІДЕО

Цей материал також доступний

Мешканці Корабельного району міста Миколаєва просять дати розголосу вже традиційній проблемі засилля бродячих собак на місцевих вулицях, бажаючи привернути увагу влади для подальшого усунення такої небезпеки.

Так, одна з мешканок написала до редакції Кorabelov.info про те, що на дитячому майданчику в сквері “Вітовський”, розташованому біля кафе «Париж» (між супермаркетом “АТБ” по пр. Богоявленському та вулицею Попеля) небезпечно відпочивати через агресивних тварин, що бігають поруч:

Неможливо гуляти з дітьми. Навпроти майданчика постійно живе зграя собак. Вони постійно бігають по майданчику, лякають дітей, гавкають, кусають одна одну і т.д. Ніхто не вживає ніяких заходів, а діти гуляють в постійній небеспеці… Навпроти майданчика є покинутий будинок (біля магазинчика ECONOM MARKET), де постійно знаходяться злі собаки. Фото, відео додаю”.

Нагадаємо, ми писали:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. Вы ничем не лучше жителей рассеи. Вместо того, чтобы выйти и подвесить за яйца цуканова с сенкевичем, просите надати розголосу.
    Правильно в таких ситуациях ещё было бы встать на колени. Тогда полностью сольетесь со своими генетическими братьями с лишней хромосомой)))

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button