Пригоди

Небезпечне гальмування в Миколаєві: жінка постраждала в тролейбусі

Довелося викликати "швидку"

Цей материал також доступний

У Миколаєві на зупинці “Центральний ринок” у четвер, 11 квітня, стався інцидент, який призвів до травми пасажирки міського тролейбуса. Жінка не змогла втриматися під час несподіваного гальмування, ініційованого діями водія маршрутки, який різко перерізав шлях тролейбусу, – повідомляють «Новини-N».

Постраждала продовжила їхати у тролейбусі, і лише на вул. Лазурній (мкрн Намив) звернулася до водія зі скаргою на те, що вона відчула себе погано. Водій відразу викликав швидку допомогу. Медики надали постраждалій необхідну допомогу на місці.

Представник КП “Миколаївелектротранс” пояснила, що винуватцем інциденту є водій маршрутки, який створив аварійну ситуацію, внаслідок чого тролейбусному водію довелося різко гальмувати. З відеозаписів салону вдалося встановити, що маневри маршрутки були недбалі.

На місце події прибула поліція, і було складено протокол на водія маршрутки (його також викликали на місце для проведення слідчих дій).

Прессекретар КП підкреслила, що пасажири часто ігнорують правила безпеки, зокрема не тримаються за поручні, не дивлячись на численні застереження всередині транспорту:

“Люди не тримаються за поручні, хоча це написано і в оголошеннях усередині тролейбусів, і в “рядку, що біжить”, і навіть оголошується по гучномовцю”.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button