Суспільство

Пенсія та мільйонні прибутки: декларація голови Галицинівської сільради

Заробітна плата Назара за рік склала 1 171 204 грн, а пенсійні виплати — 134 095 грн.

Цей материал також доступний

В умовах непростих випробувань, з якими стикається кожен українець під час війни, особливу увагу привертають до себе декларації високопосадовців, особливо тих, хто представляє владу на місцевому рівні. Назар Іван Васильович, сільський голова Галицинівської сільради Миколаївської області, нещодавно опублікував свою щорічну декларацію за 2023 рік, відкриваючи завісу своїх матеріальних активів. І хоча більшість даних залишається конфіденційною, деяка інформація все ж доступна для загального огляду.

Назар Іван Васильович володіє нерухомістю та земельними ділянками у селі Галицинове, Миколаївської області. Серед його майна — житловий будинок площею 74.6 м2, придбаний у 2010 році, та чотири земельні ділянки загальною площею понад 12865 м2, набуті в 2007 року. Також серед особистих активів — автомобіль Волга ГАЗ-М-21 виробництва 1959 року.

Заробітна плата Назара за 2023 рік склала 1 171 204 грн від Галицинівської сільської ради, а пенсійні виплати — 134 095 грн. Що стосується банківських рахунків, то Назар має рахунки в АТ КБ Приватбанк та АТ Райффайзен Банк Аваль, хоча деталі цих рахунків залишаються невідомими.

Нагадаємо: в судах уже майже 6 років (з літа 2018-го) розглядають справу, відкриту стосовно Галицинівського сільського голови Івана Назара, директора товариства з обмеженою відповідальністю та місцевого підприємця, яких звинувачують у заволодінні бюджетними коштами в сумі понад 800 тисяч гривень.

Як відомо, протягом липня-жовтня 2017 року Іван Назар уклав шість договорів щодо поточного ремонту системи водопостачання у селі Лимани, на підставі яких надалі були складені акти про виконані в повному розмірі роботи. На підставі цих актів підрядникам було незаконно перераховано понад 800 тисяч гривень, хоча при цьому в селі так і не провели систему водопостачання для мешканців.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button