Суспільство

На Миколаївщині соцпрацівники отримали електроскутери

У Миколаївській області нарешті стартувало довгоочікуване осучаснення соціальної сфери, що символізує перехід від старих методів роботи до новітніх, екологічних підходів. Не лише зміцнює це соціальний захист населення, але й відкриває нові горизонти для мобільності та ефективності праці соціальних працівників.

За офіційною інформацією, 4 квітня, представники 19 територіальних громад Миколаївської області стали власниками новеньких електроскутерів. Серед благодіянних громад: Баштанська, Вознесенська, Новоодеська та інші, які охоплюють міські, селищні та сільські території.

Це подарунок було реалізовано завдяки підтримці Програми розвитку ООН в Україні (ПРООН) та фінансуванню від Уряду Японії, що є частиною проєкту «Сприяння безпеці людей в Україні через реагування на багатовимірну кризу, спричинену війною».

Олександр Трайтлі, заступник начальника Миколаївської обласної військової адміністрації, під час передачі ключів від скутерів зазначив:

«Скутери для фахівців соціальної роботи сприятимуть підвищенню мобільності надання соціальних послуг нужденним сім’ям. Належний соціальний захист громадян є основою сучасного суспільного розвитку України».

Цей крок не лише покращить оперативність соціальних служб, але й стане символом невпинного розвитку та адаптації до новітніх стандартів у воєнний час.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button