СуспільствоТема дня

Річний дохід в 1,4 млн та нова Toyota Prado: декларація директора збиткового "Миколаївоблтеплоенерго"

Як керівники "Миколаївоблтеплоенерго" живуть у розкоші на фоні мільйонних збитків підприємства

Цей материал також доступний

Миколаїв — Комунальне підприємство “Миколаївоблтеплоенерго” залишається у центрі уваги не лише через свою важливу роль у забезпеченні опалення містян, але й через неприпустимі фінансові збитки, які щороку зазнає ця організація.

Попри величезні втрати, які щороку підраховуються мільйонами гривень, керівництво підприємства продовжує вести розкішний спосіб життя.

Керівник Микола Логвінов та його родина не відмовляють собі в дорогих автомобілях та маєтках, показуючи при цьому значні доходи у своїх деклараціях. На тлі збиткової діяльності “Миколаївоблтеплоенерго”, ця ситуація викликає обурення та питання щодо ефективності управління комунальним майном.

В розкоші на фоні боргів

Микола Логвінов, який очолює комунальне підприємство з 2013 року, нещодавно придбав Toyota Land Cruiser Prado за 1,7 мільйона гривень. Цей факт виявився в його декларації за 2023 рік, де також вказано, що дружина посадовця, Діана Касабян, їздить на Toyota Camry, купленому у 2018 році.

Паралельно з витрачанням коштів на дорогі авто, Логвінов задекларував доход в 1 мільйон 436 тисяч 910 гривень за минулий рік, а його дружина — 740 тисяч 767 гривень. Крім того, в декларації зазначено, що подружжя зберігає готівкою 26 тисяч 500 доларів та має на банківському рахунку 425 тисяч 576 гривень.

Ці дані викликають закономірні запитання щодо джерел такого достатку, особливо в контексті щорічних мільйонних збитків, які зазнає підприємство та постійних звернень за фінансовою підтримкою до міської ради.

Комунальне підприємство “Миколаївоблтеплоенерго” щороку показує незмінний результат своєї роботи, тобто, мільйонні збитки. При цьому щороку представники підприємтсва виходять із проханнями до міської ради виділити кошти, щоб покрити заборгованості, аби без перебоїв розпочати опалювальний сезон.

Попри збитковість комунального підприємства, його очільники за роки керівництва обжилися дорогими автівками та майном, зокрема за кордоном.

Нагадаємо, ми писали:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button