Суспільство

Опалювальний сезон у Миколаєві завершиться з 28 березня

Середньодобова температура зовнішнього повітря перевищує +8 градусів

Цей материал також доступний

Опалювальний сезон у Миколаєві завершиться 28 березня 2024 року. Рішення про це буде прийнято на засіданні виконкому міської ради. У зв’язку з тривалим періодом, коли середньодобова температура зовнішнього повітря перевищує +8 градусів Цельсія.

Згідно з цим рішенням, починаючи з 28 березня, теплопостачання буде припинено на всіх об’єктах, за винятком закладів дошкільної освіти, лікарень, пологових будинків та амбулаторій.

Письмові звернення до теплогенеруючих підприємств для продовження опалювального періоду будуть направлені від Личка Г.В., начальника управління освіти Миколаївської міської ради, та Шамрая І.В., начальника управління охорони здоров’я Миколаївської міської ради. В зверненні буде вказано список об’єктів, яким потрібно продовжити опалювальний період.

Теплопостачальним підприємствам та споживачам тепла слід виконати відключення тепла в технологічній послідовності, з урахуванням експлуатаційних вимог, не пізніше, ніж протягом 5 днів з дати прийняття цього рішення.

ПрАТ «Миколаївська ТЕЦ», ОКП «Миколаївоблтеплоенерго», ДП «НВКГ «Зоря»-«Машпроект», іншим постачальникам теплової енергії, департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради:

  • – розрахунки вартості наданих послуг, пільг та субсидій, що надаються певним категоріям населення, виконувати, виходячи з фактичних дат відключення житлових будинків теплопостачання, за даними теплогенеруючих та керуючих компаній;
  • протягом 30 календарних днів з дня прийняття даного рішення завершити коригування нарахувань за послуги опалення та гарячого водопостачання і розміру пільг та субсидій по кожному особовому рахунку відповідно до фактично наданих обсягів послуг та умов опалювального періоду 2023-2024 рр.

Читайте також:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button