Суспільство

Підсумки санітарних рейдів у Корабельному районі: 14 протоколів та 34 попередження

Кожного тижня співробітники районних адміністрацій виходять на рейди для цієї мети

Цей материал також доступний

Регулярно фахівці з Миколаївської міської ради здійснюють перевірки щодо дотримання правил благоустрою, санітарного стану територій та забезпечення чистоти і порядку. Кожного тижня співробітники районних адміністрацій виходять на рейди для цієї мети.

З 18 до 24 березня 2024 року, фахівці звертали увагу на санітарний стан закладів торгівлі та сфери послуг, приватного сектору, прилеглої території та наявність угод на вивіз твердих побутових відходів. За результатами роботи було складено 57 адміністративних протоколів та 34 попередження.

В Корабельному районі перевірили санітарний стан приватного сектору. Зокрема, обстежили вулиці О. Ольжича, Кобзарську, Княжу, А. Лазарєва, Зої Космодем’янської, Чернишевського, Приміську,  провулки Гостинний, Нахімова, Л. Українки, 1-й Козацький, просп. Богоявленський.

Було встановлено кілька порушень правил благоустрою міста, зокрема, незаконне складування будівельних матеріалів та будівельного сміття, а також відсутність покажчиків на будинках. В результаті цих виявлень було складено 14 адміністративних протоколів. Також власникам надано 34 попередження і проведено роз’яснювальну роботу щодо необхідності укладення договору на вивіз твердих побутових відходів та підтримання прилеглої території у належному санітарному стані.

На території Заводського району рейди провели на вулицях 8 Березня, Шосейній, Морехідній, Нікольській тощо, а також на території селища Ялти. За результатами роботи складено 16 адміністративних протоколів.

У Центральному районі обстежили 25 об’єктів на Одеському шосе та вул. Веселинівській. Фахівці склали 5 адміністративних протоколів.

В Інгульському районі перевірили територію по пр. Миру, вулицях Театральній, 10 Слобідській, Казарського, 1 Лінії та вул. Будівельників. За порушення правил благоустрою складено 22 адміністративні протоколи.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button