Суспільство

Ще 15 протоколів на мешканців: у Корабельному районі провели чергові санітарні рейди

Надано 28 попереджень

Цей материал також доступний

У Миколаєві продовжуються щотижневі обстеження територій з метою перевірки дотримання правил благоустрою, санітарного утримання та забезпечення чистоти і порядку, про це повідомляє Миколаївська міська рада.

З 4 по 8 березня 2024 року фахівці адміністрацій здійснили обстеження, під час яких звертали увагу на санітарний стан закладів торгівлі та сфери послуг, приватного сектору, прилеглої території та наявність угод на вивіз твердих побутових відходів, провели роз’яснювальні роботи та ряд інших заходів.

Спеціалісти відділу санітарної інспекції Корабельного району зосередили увагу на вулицях приватного сектору, таких як Новобудівна, Балтійська, Металургів, та інші. У результаті було складено 15 адміністративних протоколів і надано 28 попереджень.

У Центральному районі оглянули території по ряду вулиць та мікрорайонів, включаючи Варварівку, Матвіївку та Тернівку. Перевірено 75 об’єктів, результатом чого стали складені 20 адміністративних протоколів.

Заводський район також не залишився осторонь, де оглянули стан вулиць та проспектів. У цьому районі складено 15 адміністративних протоколів.

В Інгульському районі перевірили кілька важливих вулиць міста, результатом чого стали 12 адміністративних протоколів.

Адміністрації районів продовжують свою роботу з метою забезпечення належного стану міської території та комфортних умов для мешканців.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button