ПригодиТема дня

Кім розкрив нову тактику ворога в обстрілах України

Ворожий обстріл України зазнав змін

Цей материал також доступний

Ворожий обстріл України зазнав змін, відзначають у військових кіл. Зокрема, в ефірі телемарафону голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім заявив про нові тактики противника, який націлює свої удари на критичні об’єкти інфраструктури.

“Ми маємо проблему, оскільки противник змінив свою тактику. Що конкретно змінилося? По-перше, вони з Криму запустили балістику, на яку ми очікували на півдні, проте вона полетіла аж до Києва. Це перша зміна. По-друге, вчора вночі ми спостерігали за низькими польотами «шахедів». Ми чули їх раніше, але побачили пізніше. Ми змогли вчасно відреагувати. Вони дійсно атакували об’єкти критичної інфраструктури. Щасливо, завдяки нашим енергетичним ресурсам, все захищено і буде захищено і надалі. Ми відбили їхні удари, можна сказати. Але ми розуміємо, що противник буде продовжувати систематичні напади на енергетичну інфраструктуру, на що ми підготувалися раніше”, – зазначив Кім.

Крім того, він розповів про наслідки збиття нічного “шахеду” над Миколаєвом.

“Ми збили два «шахеди», один з них впав на території міста: там постраждали 11 осіб, з яких двоє госпіталізовано. Дев’ятьох медично допомогли на місці події, навіть не лікарі, а працівники ДСНС. Один із постраждалих – дідусь 1938 року народження. Він народився ще до Другої світової війни, а тепер став жертвою ворожого нападу, коли спокійно спав уночі”, – додав Кім.

Відомо, що нічного “шахеда” над Миколаєвом було збито. Уламки потрапили на житлові будівлі, в результаті чого постраждали 11 осіб, з яких 2 потребують госпіталізації. Крім того, у Миколаївському районі було зазначено ворожий наліт на об’єкт енергетичної інфраструктури, що призвело до пожеж.

Нагадаємо:

  1. Ворог знову обстріляв Миколаївщину

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button