Пригоди

СБУ затримала «крота» ФСБ

Влаштувався до поліції, щоб шпигувати за «Гвардією наступу» та підрозділами ЗСУ

Цей материал також доступний

Служба безпеки України виявила та затримала агента Федеральної служби безпеки Росії, який намагався вступити до складу Національної поліції, щоб отримати доступ до важливих військових інформаційних даних.

Пошукова операція, проведена на Київщині. Зрадника, який, за вказівкою російських окупантів, планував шпигувати за військовими підрозділами та підготовлювати розвіддані для можливих військових атак, затримали.

Зазначено, що агент отримав завдання зібрати інформацію про дислокацію військових аеродромів, шпиталів та оборонних заводів на Київщині. Він також намагався дізнатися про склад та розташування механізованих бригад Збройних сил України.

Співробітники СБУ підтвердили, що агент використовував місцевих мешканців для отримання інформації та передавав її російським кураторам. Після документування всіх фактів, агента затримали у власному помешканні, коли він вже подавав документи на вступ до поліції.

Правоохоронці повідомили затриманому про підозру за звинуваченням у зраді. Йому загрожує довічне ув’язнення за законом України.

Джерело

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button