Пригоди

Розбійник погрожував вибухівкою та пограбував аптеку

Під загрозою використання вибухового пристрою, чоловік здійснив крадіжку грошей з каси аптеки.

Цей материал також доступний

Під загрозою використання вибухового пристрою, чоловік здійснив крадіжку грошей з каси аптеки. “Безпечне місто” сприяло швидкому арешту грабіжника.

За повідомленням Національної поліції Миколаївської області,21-го березня оператору служби 102 надійшов виклик від працівника аптеки у Миколаєві. Повідомлялося, що невідома особа в масці, погрожуючи предметом, схожим на вибухівку, поцупила з каси 700 гривень.

Фармацевт негайно звернулася по допомогу до охорони та зателефонувала до поліції.

“Отримавши детальний опис зловмисника, поліцейські провели низку заходів та оперативно-розшукових дій. За допомогою записів, у тому числі з відеокамер, що під’єднані до системи «Безпечне місто», вони встановили особу нападника та упродовж декількох годин затримали його.”-зазначено у повідомлені Миколаївської міської ради

Зловмисником виявився 47-річний мешканець Херсона, який неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців.

Провівши невідкладний обшук за місцем тимчасового проживання чоловіка у Миколаєві, поліцейські виявили та конфіскували димову шашку, якою той погрожував співробітниці аптеки.

Підозрюваний вже поінформований про звинувачення за скоєний кримінальний акт. За злочин передбачено вирок у вигляді ув’язнення на термін до 15 років з конфіскацією майна.

Нагадаємо:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button