Суспільство

DREAM у Миколаєві: реальна допомога чи чергова обіцянка?

Презентація екосистеми DREAM для залучення інвестицій у регіон

Цей материал також доступний

В Миколаєві була представлена екосистема управління відновленням DREAM призначена для регіональних та місцевих органів влади, метою якої є сприяння громадам у залученні інвестицій для розвитку інфраструктури та відбудови соціальних об’єктів. У заході взяли участь заступник міністра розвитку громад, територій та інфраструктури України у сфері цифрових трансформацій Анатолій Комірний та представники проєктного офісу DREAM, як поінформував кореспондент Укрінформу.

“Ми прибули до Миколаєва, щоб ознайомити місцеві громади з екосистемою DREAM та переліком цифрових інструментів для відновлення, над якими працює наше міністерство для залучення інвестицій у відновлення”,-сказав Комірний.

Екосистема DREAM слугує інструментом для залучення інвесторів, дозволяючи їм, з одного боку, вкладати кошти у відновлення інфраструктури, пошкодженої в результаті військових дій, а з іншого – прозоро стежити за використанням своїх інвестицій.

Комірний згадав відновлену школу в Бородянці, профінансовану литовськими донорами, як приклад успішного використання платформи DREAM. Платники податків у Литві мають змогу перевірити як і на що були розпоряджені їхні кошти через цю платформу.

Анатолій Комірний наголосив на важливості приєднання якомога більшої кількості громад до цієї платформи оскільки вона розвивається і до неї долучається все більше інвесторів. Екосистема не лише показує потік донорських коштів, але і спроможність громад

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button