Пригоди

36-річний миколаївець, що розбирав вдома касетний боєприпас, перебуває в реанімації

Крім уламків, у чоловіка вилучено ще 7 касетних боєприпасів. ВІДЕО

Цей материал також доступний

Увечері 20 березня 2024 року в поліцію надійшло повідомлення від медичного закладу про те, що мешканець Миколаєва був госпіталізований з численними пораненнями від осколків (вибух у житловому будинку: миколаївець намагався розібрати боєприпас).

Поліцейські встановили, що 36-річний житель міста, перебуваючи у дворі свого будинку, розбирав предмет, який спричинив вибух. Через необережне поводження з вибухівкою він отримав серйозні тілесні ушкодження і зараз перебуває у реанімаційному відділенні медичного закладу, – повідомили поліцейські 22 березня.

Після огляду місця події фахівці вибухотехнічної служби поліції виявили та вилучили уламки касетного боєприпасу реактивної системи залпового вогню, а також ще сім таких боєприпасів. Оскільки касетні боєприпаси є надзвичайно небезпечними та їх транспортування заборонено, вибухотехніки знешкодили їх шляхом контрольованого підриву на місці виявлення.

Отримавши інформації про тілесні ушкодження, слідчі відділення поліції №2 Миколаївського району розпочали кримінальне провадження. Зараз поліцейські встановлюють, звідки у потерпілого походять вибухонебезпечні предмети, і триває досудове розслідування.

“Закликаємо мешканців Миколаєва та області бути вкрай обережними при виявленні невідомих предметів, не торкатися, не переносити та не намагатися самостійно розбирати їх. У разі виявлення будь-яких підозрілих або вибухонебезпечних предметів – негайно повідомляйте на спецлінію 102”, – звертаються до мешканців працівники поліції.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button