Суспільство

"Двір для людей, а не для машин", - в Корабельному місцеві скаржаться на власників авто

Також люди просять встановити огородження

Цей материал також доступний

Мешканці багатоквартирного будинку, який розташований в Корабельному районі міста Миколаєва по вулиці Океанівській, скаржаться на власників автомобілів, які паркують свої авто на зелених зонах. Так 16 березня 2024 року свою скаргу на водіїв опублікувала з відповідними фото Ганна Є в Facebook-групі “Contact Center при Миколаївській міській раді”:

“Вулиця Океанівська, 24, на газоні паркуються автівки. Просимо влаштувати огородження”, – повідомляє місцева мешканка Ганна.

“Contact Center при Миколаївській міській раді” передав звернення “на виконання” до адміністрації Корабельного району. Станом на 17 березня звернення буде в роботі більш як 5 днів.

Висловили своє ставлення до водіїв, які перетворюють зелені зони на стоянки й інші містяни:

“Потрібно облаштовувати місця стоянки у кожному дворі з узгодженням місцевих жителів, ставити знаки де можна, а де не можна ставити автівки, бо їх буде тільки збільшуватися з кожним роком, від цього нікуди не дітися…. Маршруткам заборонити стоянку у дворах, у них є спецмайданчик. Водіям цих маршруток потрібно, як і іншим добиратися на роботу на власному легковому транспорті чи на громадському.

Бо цей бардак так і буде продовжуватися, а ми ж хочемо жити в цивілізованій країні…”, – Світлана О.

“Не знаю як з цим боротися. У нас під вікном працює один офіс, завжди паркувалися на газоні. Робили зауваження, так ці падлюки з часом облаштували парковку без згоди мешканців будинку. Ходили сварилися, в ЖЕК зверталися, ніхто нічого не робить”, – Вікторія В.

“Навіть не знають правил дорожнього руху. Там зелена зона – всюди автівки ставлять, поліції пофіг на людей взагалі”, – Євгеній К.

“Поліціянти мені сказали, що зелена зона – це доглянута ділянка. Я не змогла нічого зробити з порушниками”, – зазначає Ольга Ж.

“Навіть в автошколі так навчають: зелена зона – доглянута ділянка, а не болото як в кожному дворі, на жаль. Культурної поведінки, правил та їх виконання нам не вистачає”, – Світлана О.

“Враховуючи те, що перевізники під час оформлення дозволу подають довідку про наявність місць для обслуговування та паркування”, – Олег Т.

“Якщо то зелена, то тоді ой. Якби мешканці вийшли й зробили толоку, висадили квіти покопали ті газони, то ніякі б автівки там не стояли. Або з тієї ділянки зробили б парковку з газонами, то теж було естетично”, – Олена.

“Це по всьому місту… У нас не двір, а автомобільна стоянка. Швидка допомога чи пожежна машина не проїде”,  – Юлія.

“Вони паркуються всюди, таке відчуття, що ніхто не робить. Машини цілий день стоять біля під’їзду і сміттєвоз не може нормально заїхати забрати сміття тому, що поставлять свої машини хто як хоче”, – Сергій П.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button