СуспільствоТема дня

Неподобство перед вікнами райадміністрації: мешканці Корабельного обурені паркуванням на тротуарах

Дана ситуація триває вже багато років

Цей материал також доступний

До редакції Кorabelov.info надійшло повідомлення від стурбованої мешканці Корабельного району Миколаєва, яка піднімає багаторічну проблему порушення правил парковки на вул. Металургів, біля торгового закладу “Валентина”. Ці порушення є особливо обурливими, оскільки відбуваються в зоні видимості з вікон районної адміністрації, працівники якої, здається, ігнорують дане питання.

“Хотілося би привернути увагу до правопорушень, на які всі зачиняють очі. По вулиці Металургів біля зупинки “Універсам” на тротуарі постійно паркуються машини. Це неподобство відбувається перед вікнами районної адміністрації. Невже пішоходи повинні обходити машини там, де їх навіть не повинно бути?.. Дана ситуація – вже не перший рік. А на даний момент там – просто “стоянка” для автомобілів та таксі. Неможливо пройти спокійно з дитиною, тому що там відбувається постійний рух автівок.

Така сама ситуація спостерігається і біля відділення №39 “Нової пошти” по пр. Богоявленському“, – повідомляє авторка листа Анастасія С., додаючи відповідні фото.

пішохідна зона біля відділення Нової пошти і Центру соцобслуговування по пр. Богоявленському
пішохідна зона біля відділення Нової пошти і Центру соціального обслуговування по проспекту Богоявленському

“Не повинні машини весь час їздити та стояти на тротуарах. Тим паче коли це становить загрозу для мешканців та гостей міста. Бізнес та обслуговування населення – це дуже добре. Але для цього повинні бути певні рамки.

Це ще немає ожеледиці. Коли багато людей виходить з маршрутних таксі, з автобусів, коли дуже слизько, пішохід ще й на тротуарі може опинитися під колесами авто”, – зазначає жінка.

У 2021 році повідомлялося:
Мэрия хочет создать в Николаеве инспекцию по парковке, на запуск которой нужно 8 млн грн

Зазначимо, що лише 25 січня 2024 року, під час чергової сесії міськради депутати затвердили Правила паркування транспортних засобів на території Миколаєва:

11 друзів міськради: миколаївців вирішили штрафувати за неправильне паркування

Раніше ми писали:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Back to top button