Пригоди

рф підступно вдарила по Миколаєву двома "Іскандерами"

Роботи з ліквідації наслідків обстрілу тривають. ФОТО

Цей материал також доступний

Ворог продовжує терор півдня України, росіяни підступно вдарили балістикою по інфраструктурному обʼєкту в Миколаєві, випустивши з тимчасово окупованого Криму дві ракети, ймовірно “Іскандер-М”. Про це повідомляють 17 березня 2024 року Сили оборони півдня України.

Військові зазначили, що тактика дій ідентична попередньому удару по Одесі: вдаривши однією ракетою, за кілька хвилин повторив удар в те саме місце. Місцеві служби опублікували кадри з місця “прильотів”.

Внаслідок ракетного обстрілу міста пошкоджень зазнали житлові будинки. Попередньо пошкоджено три легкові автомобілі, один з яких загорівся. Рятувальниками 3 державної пожежно-рятувальної частини горіння оперативно ліквідоване, повідомляють в ДСНС Миколаївської області.

МВС України повідомило, що нарядом поліції виявлено постраждалу дівчину з осколковими пораненнями, якій на місці надано домедичну допомогу та вподальшому госпіталізовано.

Наразі роботи з ліквідації наслідків обстрілу тривають.

На місці працюють слідчо-оперативні групи та всі відповідні служби екстреного виклику.

“Через обстріли шестеро місцевих мешканців отримали тілесні ушкодження”, – зазначили в поліції Миколаївщини.

Поліцейські обходять постраждалі помешкання та фіксують руйнування.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 438 «Порушення законів та звичаїв війни» Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button