ПригодиТема дня

Пішов з життя захисник України з Корабельного району Віталій Барчук

З початку повномасштабного вторгення рф, "Монах" став на захист Батьківщини

Цей материал також доступний

Пішов з життя мешканець Корабельного району міста Миколаєва Віталій Барчук (на псевдо “Монах“), який з початком повномасштабного вторгення російської федерації в Україну став на захист Батьківщини.

Як повідомили знайомі Віталія, він нещодавно важко захворів. І 9 березня 2024 року помер в госпіталі від пневмонії, – розповіли побратими для редакції Кorabelov.info:

“…Вчора його перевели в реанімацію, а сьгодні зранку мені повідомили, що його вже немає”, – каже один з близьких друзів Віталія.

У Віталія залишились дружина та двоє неповнолітніх дітей, для допомоги яким друзі родини повідомили про збір коштів:

“Хто хотів допомогти, підтримати родину, ось номер карти:
4731219654698319 (Барчук Наталія – мама Віталія)…”

Барчук

Висловлюємо співчуття родині, близьким і друзям загиблого!

Раніше повідомлялося:

Допитаний у судовому засіданні обвинувачений Віталій Барчук розповів, що в ніч на 18 серпня 2017 року, намагаючись захистити жінку, яку Олександр Лукасевич нібито хотів ударити, став між жінкою та постраждалим обличчям до нього, після чого потерпілий перший завдав йому удару кулаком у щелепу з великою силою, від якого Барчук втратив рівновагу і відскочив назад, і в цей час він завдав потерпілому удар на розмах кулаком у щелепу. Куди завдавав удару, він не бачив. Потерпілий упав напівбоком з висоти свого зростання на підлогу, вдарився головою. Біля того місця, де впав постраждалий, стояли стільці. Можливо, другий удар, виявлений у постраждалого, утворився під час його падіння від удару головою об стілець. Проте сам Барчук цього, за його словами, не бачив.

28.02.2022 року Віталія Барчука було прийнято на військову службу по мобілізації та зараховано до особового складу старшим стрільцем 2 стрілецького відділення 3 стрілецького взводу 3 стрілецької роти одної з в/ч ЗСУ.

1 вересня 2022 року судове провадження за обвинуваченням Віталія Барчука в умисному тяжкому тілесному ушкодженні, що призвело до смерті потерпілого, було зупинено на підставі ч.1 ст.335 КПК України до звільнення обвинуваченого з військової служби.

Читайте новини першими

Связанные статьи

7 комментариев

  1. Чого не відреагували медики? Чого дали померти військовому? Чого жінка та діти залишилась без коханого (батька, чоловіка) ЧОМУ. Про це напишіть статтю.Я Вас БОГОМ ЗАКЛИНАЮ. Прошу як людина яка знала його. ЗЯСУЙТЕ ЧОМУ ЙОГО НЕМА. ЧОМУ ВІН НАС ПОКИНУВ. Я впевнена що військові це перекрутять. БЛАГАЮ ВАС.🙏🙏🙏

    1. Потому что за свои грехи надо нести ответственность))) Убил человека, и ни дня не отсидел. Пусть теперь гниёт в могиле .

  2. 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
    🎉🎊🥳🎉🎊🥳🎉🎊🥳🎉🎊🥳🎉🎊🥳
    🍾🥂🍾🥂🍾🥂🍾🥂🍾🥂🍾🥂🍾🥂🍾

  3. Нормальный парень был не скажу что очень добрый, но справедливый и всегда готов постоять и отстоять своих. А то что произошло 5 лет назад так это просто случайность

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button