ПригодиСуспільствоТема дня

Вперше: 80-річну вчительку за вподобайки та заклик до Путіна заочно позбавили квартири

Конфісковану квартиру пропонують віддати комусь із ветеранів війни, хто потребує житла. ВІДЕО

Цей материал також доступний

У Вінниці судове рішення стало прецедентом для України: за вираження сепаратистських настроїв та підтримку ворожих акцій проти держави, було конфісковано житло у 80-річної Алли Стадницької. Ця ситуація викликала широкий резонанс, особливо в контексті її закликів до Володимира Путіна з проханням “врятувати” Україну від так званих “бандерівців” та її активної підтримки антиукраїнських постів у соціальних мережах. Про це йдеться у сюжеті ТСН.

Суд у Вінниці, враховуючи зібрані СБУ докази сепаратистської діяльності Стадницької, виніс рішення про конфіскацію її майна та засудив її заочно до чотирьох років позбавлення волі. Цей випадок став яскравим прикладом того, як українське суспільство та правоохоронна система реагують на прояви сепаратизму та зрадницьку поведінку.

Стадницька, яка багато років працювала вчителем фізики у Вінниці, виїхала до своїх дітей у Росію ще до початку повномасштабного вторгнення і так і не повернулася до України. Її дії в соцмережах, де вона не лише підтримувала агресивну російську пропаганду, але й обвинувачувала українське керівництво та населення у викликанні конфлікту, стали причиною кримінального переслідування.

Конфісковану квартиру вінничани пропонують віддати комусь із ветеранів війни, хто потребує житла.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button