Пригоди

На Миколаївщині знову палали екосистеми: за добу вогнеборці ліквідували 7 пожеж

Займання спричинені або необережним поводженням з вогнем, або навмисним підпалом

Цей материал також доступний

За добу 8 березня та в ніч на 9 березня 2024 року на території Миколаївської області сталося 7 пожеж в природних екосистемах, загальна площа яких перевищила 8 гектарів.

Ці займання спричинені або необережним поводженням з вогнем, або навмисним підпалом, про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Миколаївській області.

Для гасіння цих пожеж залучено майже 30 пожежників та 7 спеціалізованих автомобілів. Також у ліквідації одного з випадків допомагала техніка місцевого фермерського господарства.

Звернулися вкотре ДСНСники до громадян, щодо ситуації з підпалами:

“Шановні громадяни! Ситуація надзвичайно серйозна і вимагає нашої уваги та обережності. Наша держава вже щодня стикається з наслідками агресії з боку Росії, але ми не можемо дозволити, щоб родюча українська земля горіла через чиєсь необережне ставлення.

Не забувайте, що існують альтернативні методи утилізації сухостоїв, які не завдають шкоди навколишньому середовищу. Будьте свідомими та відповідальними! Якщо ви стали свідком порушення правил пожежної безпеки, негайно повідомте про це відповідні служби!

Не паліть своє та не дозволяйте це робити іншим! Наша природа – наш скарб, який потрібно берегти та охороняти разом!”, – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button