Пригоди

Справа мешканця Миколаївщини, що зарізав товариша, передана до суду

Вбивці загрожує до 15 років позбавлення волі

Цей материал також доступний

Головне управління національної поліції в Миколаївській області повідомило, що слідчі завершили досудове розслідування у справі, про яку ми раніше писали:

Мешканця Миколаївщини підозрюють у вбивстві знайомого під час п’яної сварки

У жовтні минулого року у місті Южноукраїнськ медичний персонал повідомив поліцію про знахідку тіла чоловіка з ознаками насильницької смерті на території парку, яке було виявлено місцевими мешканцями.

Під час проведення комплексу слідчо-оперативних та розшукових заходів поліцейські встановили, що 45-річний місцевий мешканець завдав смертельні ножові поранення чоловікові. Сварка між ними, яка виникла під час спільного вживання алкоголю вдень, перетворилася на бійку. У результаті цієї бійки фігурант наніс понад 20 ножових поранень потерпілому, внаслідок чого той помер на місці.

Слідчі відділення поліції № 3 Вознесенського райуправління затримали особу за підозрою у вчиненні умисного вбивства, згідно зі статтею 115 Кримінального кодексу України. Зловмиснику було оголошено про підозру і застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на час проведення подальшого слідства.

Обвинувальний акт було направлено до прокуратури, яка передала справу до суду для розгляду по суті. Подальшу долю зловмисника вирішить суд. За вчинений злочин йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button