Суспільство

Спростить логістику для бізнесу: на Миколаївщині відновлено ще один міст

Загалом в області вже відновлено 22 мости

Цей материал також доступний

У середу, 6 березня 2024 року, у Снігурівській та Шевченківській громадах Миколаївської області відбулося урочисте відкриття двох нових мостів, які були зруйновані внаслідок повномасштабного вторгнення російської федерації на територію України. Ця подія стала значним кроком у відновленні інфраструктури та покращенні умов для місцевого населення, про це повідомили в Миколаївській ОВА.

Переправи були зведені завдяки спільній роботі Миколаївської обласної військової адміністрації, Державної спеціальної служби транспорту, фандрейзингової компанії United24, її донора АВТ «Баварія», Управління каналів річки Інгулець та ДП «Агенції місцевих доріг Миколаївської області».

Урочистому відкриттю пройшли місцеві та регіональні представники влади, серед яких були начальник Миколаївської ОВА Віталій Кім, заступник голови адміністрації ДССТ полковник Олександр Ціховський та директорка директорату функціонального розвитку цифровізації Мінцифри Анастасія Халєєва.

“Нещодавно писав, що у нас в області відновлено 21 міст. Доповідаю – тепер вже 22“, – зазначив голова ОВА в Telegram.

Один з мостів, 12-метровий міст у Шевченківській громаді, був відновлений менше ніж за один місяць 1-ю окремою бригадою імені князя Лева.

За словами Віталія Кіма, міст не тільки покращить логістику, а й сприятиме розвитку економіки громади:

“Раніше цей міст був доступний лише для легкового транспорту, а тепер і для вантажного. Тому і став повноцінним 22-м відновленим мостом. А найважливіше, що цей міст значно спростить логістику для нашого бізнесу”.

Інший, побудований у Снігурівській громаді, довжиною 30 метрів, був зведений за менше ніж три місяці завдяки роботі військовослужбовців 36-ї Конотопської шляхо-відновлювальної бригади ДССТ.

Ініціатива відновлення інфраструктури у постраждалих від російської агресії регіонах є надзвичайно важливою. Учасники цього процесу висловили свою готовність до подальшої співпраці та підтримки у реалізації подібних проєктів.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button