Суспільство

21 з 20: на Миколаївщині відновили всі зруйновані росіянами мости в області й побудували новий

"Особлива подяка - генерал-майору Богдану Бондарю...", - Віталій Кім

Цей материал також доступний

На сторінках начальника Миколаївської обласної військової адміністрації Віталія Кіма було оприлюднено гарну новину: трохи більше, ніж за рік, відновлено всі зруйновані російськими окупаційними вйськами мости в області.

Повідомляється, що днями закінчився ремонт бетонного мосту через канал біля Снігурівки. Також  бонусом зроблений понтонний міст – там, де раніше був лише пішохідний, тепер став і для транспорту. “Тож загалом вийшло 21 міст, з яких 11 на Снігурівщині”, – сказано в повідомленні голови ОВА.

“Відновлення всіх мостів області – це спільна робота ОВА, військових Державної спеціальної служби транспорту, донорів Unated24, районних військових адміністрацій, Снігурівської міської військової адміністрації, Служби автомобільних доріг у Миколаївській області, Управління каналів річки Інгулець та ДП «Агенція місцевих доріг Миколаївської області». Велика вдячність від Миколаївщини кожному та кожній, хто був причетний.

Особлива подяка генерал-майору Богдану Бондарю та 36-й Конотопській шляхо-відновлювальній бригаді. Наразі ми завершили всі спільні проекти. Впевнений, що ви зробите ще багато гарного для наших людей та України”, – додав Віталій Кім.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button