Пригоди

Загинув водій автоцистерни: на Миколаївщині вантажівка з'їхала в кювет

ДТП сталась на території Новобузької територіальної громади

Цей материал також доступний

6 березня 2024 року на території Новобузької територіальної громади сталася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої загинув чоловік. О 15:50 на лінію екстреної допомоги 101 надійшло повідомлення про аварію, в якій було зафіксовано участь вантажного автомобіля Renault Magnum з цистерною-напівпричепом, – повідомляє 7 березня Головне управління ДСНС України у Миколаївській області.

На місце події негайно було відправлено відділення 20-ї державної пожежно-рятувальної частини. Під час розслідування стало відомо, що водій автомобіля допустив з’їзд у кювет, що призвело до перекидання транспортного засобу. Чоловік 1975 р.н. отримав смертельні травми в результаті цієї події. Рятувальники, використовуючи спеціальне обладнання, деблокували його тіло.

На місці події працювали чотири співробітники ДСНС та був задіяний один спеціальний аварійно-рятувальний автомобіль легкого типу. Причини та обставини аварії встановлюють правоохоронці.

“Водій вантажного автомобіля Renault Premium з автоцистерною, рухаючись по автодорозі Н-11 «Дніпро – Миколаїв» неподалік м. Новий Буг, за попередніми даними, не впорався із керуванням, здійснив виїзд транспортного засобу за межі проїзної частини в кювет із подальшим перекиданням”, – повідомляють також в поліції Миколаївської області.

ДТП

За вказаним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Поліцейські встановлюють усі обставини та причини автопригоди.

Правоохоронці звертаються до громадян, які володіють будь-якою інформацією про обставини автопригоди, повідомити до ВП № 1 Баштанського райвідділу поліції за адресою: м. Новий Буг, вул. Ярослава Мудрого, 6, або за телефоном: (063) 942-14-30 або 102.

Співчуття родині загиблого.

Нагадаємо, раніше повідомлялося:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button