Пригоди

Смертельна ДТП у Миколаєві: водій маршрутного автобуса здійснив наїзд на велосипедиста

Водію загрожує до восьми років ув’язнення

Цей материал також доступний

Увечері 3 березня 2024 року, близько 18:50, на проспекті Центральному, поблизу Пушкінського кільця, сталася страшна дорожньо-транспортна пригода, що вразила багатьох. 57-річний водій маршрутного автобуса Mercedes Benz наїхав на велосипедиста, який рухався у попутному напрямку. Про це повідомляє 4 березня відділ комунікації поліції Миколаївської області.

На жаль, внаслідок цієї аварії, 39-річний велосипедист отримав такі тяжкі тілесні ушкодження не сумісні з життям.

Згідно з отриманими даними, за цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. Ця стаття передбачає до восьми років ув’язнення для осіб, які порушують правила безпеки дорожнього руху або експлуатації транспортних засобів, що призводять до смерті потерпілого.

Слідчі поліції наразі встановлюють обставини та причини автопригоди, спираючись на інформацію з місця події та свідчень очевидців.

Відділ розслідування злочинів у сфері транспорту закликає громадян, які стали свідками або володіють будь-якою інформацією про обставини цієї дорожньо-транспортної пригоди, негайно звертатися за телефонами: 0 (63) 426 23 32 або 102.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button